BlogZoet

Appelcrumble

Appelcrumble

door Marleen
Deze appelcrumble is heerlijk als dessert, maar net zo lekker als tussendoortje of zelfs als ontbijt! 

Wat heb je nodig? (2 porties)
60 gram havervlokken
2 appels, geschild, in blokjes gesneden
handje rozijnen
1 el kaneel
2 el honing
1 tot 2 handjes noten, fijngehakt
1 el kokosrasp
1 el kokosolie, gesmolten

Wat moet je doen?
Verwarm de oven voor op 200°C. Voeg de appelstukjes, rozijnen, kokosrasp, kaneel en honing samen in een kom, meng met een lepel door elkaar totdat de ingrediënten goed verdeeld zijn. Verdeel het appelmengsel over ovenbestendige schaaltjes (je kan het ook in 1 ovenschaal doen en na het bakken verdelen over serveerschaaltjes). 
Meng ondertussen de gehakte nootjes met de havervlokken en de gesmolten kokosolie en verdeel het notenmengsel over de schaaltjes. 
Bak de crumble ongeveer 20 - 30 minuten (afhankelijk van de grootte van de portie, hoe groter de portie, hoe langer bakken). 

Geniet ervan!

print recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *