BlogSaladesVegetarisch

Bloemkool-mangosalade

Bloemkool-mangosalade

door Marleen
Deze salade vind ik er altijd zo mooi uitzien, alleen al voor het uiterlijk is hij het delen waard! 

Wat heb je nodig?
1 bloemkool, in kleine roosjes
400 ml kokosmelk
kerrie
250 gram haloumi
1 el komijn
1 mango
3 appels
10 cherrytomaatjes
1 paprika
1-2 sjalotjes
2 handjes cashewnoten

Wat moet je doen?
Kook de kleine roosjes bloemkool in de kokosmelk met kerrie gaar in ongeveer 10 minuten. Snij ondertussen de haloumi in blokjes en bak deze in olie met de komijn bruin en krokant. Snipper ondertussen de sjalotjes en snij de cherrytomaatjes en paprika in stukjes. Schil de mango en snijd in stukjes. Verwijder het klokhuis van de appel en snij deze in blokjes. Snij de cashewnoten grof. Doe alle ingrediënten in een schaal. 
Deze salade is lekker met quinoa en koriander.

Geniet ervan!

print recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *