BlogZoet

Bounty’s

door Marleen
Net als Snickers, ben ik enorm gek op Bounty's. Maar ook die zijn natuurlijk helemaal niet zo gezond als je daar een paar van naar binnen werkt én ze zijn meteen zo groot! Vandaar dat ik vandaag deze kleine Bounty's maakte met maar 5 ingrediënten. 

Wat heb je nodig? 
200 gram pure chocola
250 gram kokosrasp (die van Ekoplaza heeft de meeste smaak)
4 el honing
2 el kokosolie
1 el creme fraiche

Wat moet je doen?
Meng de kokosrasp, creme fraiche, kokosolie en honing in een keukenmachine totdat er een soort deegbal ontstaat. Maak met je handen bolletjes, zo groot als je zelf wil, en leg die voor 10 minuten in de vriezer. Smelt ondertussen de chocolade au-bain-marie en leg een stuk bakpapier klaar. Haal de kokosbolletjes uit de vriezer, dip ze een voor een in de chocola,l eg ze op bakpapier en laat ze uitharden in de koelkast.

Geniet ervan!

print recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *