BlogZoet

Brownietaartjes met frambozen

door Marleen
Deze brownietaartjes zijn lekker crunchy van buiten en warm en zacht van binnen - de frambozen maken het geheel af met een heerlijke frisheid!

Wat heb je nodig? (3 porties)
Handje frambozen
30 gram roomboter
75 gram suiker
30 gram bruine basterdsuiker
110 gram pure chocolade
1 ei
50 gram bloem
10 gram cacao
snufje bakpoeder

Wat moet je doen?
Verwarm de oven voor op 190°C. Smelt de boter, suikers en 100 gram chocolade au bain-marie. Klop ondertussen het ei luchtig, voeg het gesmolten chocolademengsel toe en klop goed door met een garde. Voeg dan de bloem, cacao en bakpoeder toe en roer goed door tot een egale massa.

Breek de overige chocola in stukjes, Verdeel het beslag over drie ovenvaste bakjes en duw de de stukjes chocolade in het midden erin (niet te diep!). Verdeel ten slotte de framboosjes over de bakjes en bak de brownies in ongeveer 20 minuten gaar in de oven. Laat vijf minuten afkoelen voor je ze op eet.

Geniet ervan!

print recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *