BlogSnacksVlees

Carpaccio-truffelcremebonbons

Carpaccio-truffelcremebonbons

door Marleen 
Deze carpaccio-truffelbonbons zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook heerlijk om te eten.

Wat heb je nodig? (10 bonbons)
200 gram carpaccio
75 gram rucola
20 gram platte peterselie
5 el truffelolie
3 el olijfolie extra vierde
3 el geraspte parmezaanse kaas
3 el zaden en pottenmix
2 el mascarpone
2 el kwark
versgemalen zwarte peper

Wat moet je doen?
Meng de rucola met de platte peterselie (laat wat blaadjes over voor de garnering), 3 el truffelolie, olijfolie, kaas en zaden en pitten en laat rusten. Maak de truffelcreme door de kwark, mascarpone, zwarte peper en de overige truffelolie met een garde te kloppen.
Leg twee plakjes carpaccio dwars over elkaar klaar en leg in het midden een eetlepel van het rucolamengsel. Vouw de carpacciopakketjes strak dicht en leg op een lepel, ga zo door tot alle carpaccio op is. Maak met een spuitzak mooie toefjes van de truffelcreme op de bonbons en maak af met een blaadje peterselie.

Geniet ervan!

print recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *