BlogSnacks

Cashewspread

Cashewspread

door Marleen
Wil jij eens iets anders op je boterham of op je toastje 's avonds? Probeer dan eens deze cashewspread, behalve de wachttijd (4,5 uur!) staat deze spread zo op tafel! Het mooiste? Je kunt hem zelf op smaak brengen, precies zoals jij wil!

Wat heb je nodig?
650 gram cashewnoten
50 ml tahin
50 ml water
1 tl gerookt paprikapoeder
peper, zout

Wat moet je doen?
Doe de cashewnoten in een kom en doe daar zoveel water bij tot ze helemaal onder water staan. Laat ze minstens 4,5 uur weken. Giet de cashewnoten af en doe in een keukenmachine, voeg de tahin, water, peper, zout en paprikapoeder toe en zet de machine aan. Laat draaien tot er een smeuïge massa ontstaat en je de gewenste dikte bereikt hebt. Voeg eventueel meer water, peper, zout en paprikapoeder naar smaak toe.

Geniet ervan!

print recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *