BlogSnacks

Cavolo nero chips

door Marleen
Laatst kwam ik (voor mij) iets nieuws tegen bij de Albert Heijn - cavolo nero. Oftewel: palmkool. Deze donkergroene, bijna zwarte, blaadjes hebben wat weg van boerenkool, maar zijn iets stugger en daardoor meer crispy. Deze chipjes zijn dus helemaal heaven on earth!

Wat heb je nodig?
1/2 zak cavolo nero
olijfolie
grof zeezout

Wat moet je doen?
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en verspreid de cavolo nero daarover – zorg dat elk blaadje zijn eigen ruimte heeft. Druppel er wat olijfolie overheen en maal er wat grof zeezout over. Zet voor 15-20 minuten in het midden van de oven. Laat daarna nog even staan voor je begint te smullen.

Geniet ervan!

print recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *