BlogVegetarisch

Curry madras

door Marleen
Zelf kan ik niet zo goed tegen pikant, maar oosters eten vind ik wel heerlijk! Zo ook diverse curry's, maar vaak vind ik deze dus te pittig, dus maakte ik deze milde variant. Zacht van smaak én vol groenten!

Wat heb je nodig? (3-4 personen)
150 gram zilvervliesrijst
350 gram broccoliroosjes
200 gram erwten (diepvries)
500 ml kokosmelk
3 el Jonnie Boer Curry Madras
3 gekookte eitjes
Optioneel: 1 handje pinda’s

Wat moet je doen?
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een scheutje olie in een koekenpan en voeg de broccoliroosjes, curry madras kruiden en kokosmelk toe. Breng het geheel aan de kook met een deksel op de pan, voeg na 5 minuten de erwten toe en laat meekoken. Giet de rijst af en voeg toe aan de koekenpan. Roer goed door en laat nog even zonder deksel pruttelen, voeg eventueel een eetlepel maïzena toe om de saus wat meer in te laten dikken.

Serveer met een gekookt eitje en wat pinda’s.

Geniet ervan!

print recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *