BlogZoet

Havermoutkoekjes met noten

door Marleen
Heerlijke koekjes met een flinke lading vezels!

Wat heb je nodig? (ongeveer 10 koekjes)
45 gram havermout
20 gram kokossnippers
10 gram zaden/pitten (bijv zonnebloem- of pompoenpitten)
75 gram gemengde, ongezouten en ongebrande noten
10 gram gedroogde cranberries
10 gram rozijnen
10 gram gedroogde appel/abrikoos, in kleine stukjes
10 gram dadels, in kleine stukjes
10 gram gojibessen/moerbeien
1 rijpe banaan
1 el vanille-aroma
3 el honing
2 eetlepels kokosolie, gesmolten

Wat moet je doen?
Verwarm de oven op 180 °C. Doe de havermout, kokossnippers, zaden/pitten, noten, gedroogd fruit, banaan, vanille-aroma, honing en kokosolie in de hakmolen (eventueel in meerdere ladingen). Hussel alles door elkaar. Maak ongeveer tien bolletjes met je handen van de mix en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de balletjes plat en bak de koeken in zo'n 25-30 minuten goudbruin. 

Geniet ervan!

print recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *