BlogSeizoenspecialsVegetarisch

Januarispecial | Spruitjesstamppot met hazelnoten

Spruitjesstamppot

door Marleen
Een beetje te laat, maar beter laat dan nooit - de januarispecial: spruitjesstamppot met hazelnoten en komijnekaas. Een hele lekkere combinatie, probeer jij hem ook snel uit?

Wat heb je nodig? (3-4 porties)
1 kg iets kruimige aardappelen
500 gram spruiten
30 gram roomboter
125 ml melk
1 el kerriepoeder
peper, zout naar smaak
150 gram komijnenkaasblokjes
100 gram hazelnoten, grof gehakt

Wat moet je doen?
Breng 2 pannen met water aan de kook. Schil en snij de aardappelen in stukjes en kook 20 minuten. Maak de spruiten schoon en kook deze ondertussen 10 minuten. Giet beiden af, voeg samen in de grootste pan en stamp met een stamper tot een grof mengsel. Roer de melk, roomboter, kerriepoeder, peper en zout er doorheen. Top af met de komijnenkaasblokjes en wat hazelnootjes.

Geniet ervan!

print recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *