BlogSeizoenspecialsVegetarisch

Maartspecial | Bloemkoolpuree

Bloemkoolpuree

Bloemkool is hip! Bloemkoolrijst, bloemkoolpizza en nu dus bloemkoolpuree! Deze bloemkoolpuree is zo lekker, zacht en verrassend! Snel maken dus 🙂

Wat heb je nodig? (4 personen)
450 gram bloemkoolroosjes
3 knoflooktenen
1 groentebouillonblokje
scheut kookroom
handje pecorino
truffelolie
peper en zout

Wat moet je doen?
Kook de bloemkoolroosjes gaar in een ruime hoeveelheid groentebouillon. Giet af en voeg de knoflooktenen, kookroom en pecorino toe. Pureer met een staafmixer tot de gewenste structuur ontstaat. Voeg peper, zout en truffelolie naar smaak toe.

Geniet ervan!

print recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *