Logo Vers Geluk

Welkom bij Vers Geluk, een foodblog dat jou wil inspireren en wil motiveren om gezond en lekker eten te maken en te eten. De focus ligt op vers eten; niet teveel pakjes en zakjes. Vers Geluk is vooral zelf doen, zelf maken en zelf genieten. Vers Geluk is toegankelijk voor iedereen, simpele, no-nonsense gerechten staan centraal.

Vers Geluk gelooft niet in diëten of bepaalde voedingsmiddelen van je menu schrappen. Vers Geluk gelooft in de kracht van variatie. Gevarieerd eten waarbij alles kan en alles mag, zolang het met mate is. Geen moeilijke dingen over suikers, koolhydraten en vetten - gewoon lekker, vers en gezond eten voor de gewone thuiskok.

De ambities van Marleen zijn om Nederland middels Vers Geluk gezonder en bewuster te maken omtrent hun voedingskeuze. Dit omvat niet het suikervrij, lactosevrij, glutenvrij of ander ...-vrij leven, maar wel het bewuster nadenken over de producten die we tot onze beschikking hebben, het bewuster kiezen voor de invulling van ons voedingspatroon en het vergemakkelijken van gezond eten en de bereiding en bereikbaarheid ervan.

Als onderdeel hiervan is er de droom om een (kook)boek uit te brengen, om hiermee niet alleen de online community, maar ook de offline community te bereiken. 

Help jij mee?
Om aan zowel de online en offline community te werken wacht Marleen niet tot haar (kook)boek uitkomt, maar begint daar nu al aan. Help jij mee Nederland gezonder maken? Meld je aan als Vers Geluk-ambassadeur en ontvang een pakketje met recept-flyers om uit te delen aan mensen in jouw omgeving. 

Wat zit er voor jou in?
Als ambassadeur krijg je de mogelijkheid zelf een recept aan te leveren, passend binnen de stijl van Vers Geluk. Dit recept zal tot uitvoering gebracht worden door Hanna of Marleen, waarna het beoordeeld wordt. Indien het recept goed beoordeeld wordt, zal jouw recept op de site en misschien ook wel in het (kook)boek geplaatst worden! Natuurlijk gaat dit dan onder vermelding van jouw naam. Doe je mee?

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@versgeluk.nl, onder vermelding van 'Ambassadeur Vers Geluk'. Heb je nog vragen? Schroom niet en stel je vraag door een berichtje te sturen naar bovenstaand e-mailadres.