BlogZoet

Sinterklaasfudge

Sinterklaasfudge

door Marleen 
Sinterklaas is weer uit het land, maar stiekem heb ik nog best wel zin in wat pepernoten. Vandaar dat ik deze Sinterklaasfudge vandaag maakte, om nog wat extra van pakjesavond te kunnen nagenieten!

Wat heb je nodig?
200 gram pure chocola
100 gram melkchocola
400 gram gecondenseerde melk
pepernoten naar wens
2 tl koekkruiden

Wat moet je doen?
Breek de chocolade in stukjes. Verwarm de gecondenseerde melk in een steelpannetje op laag vuur en voeg de chocoladestukjes toe. Zet ondertussen een brownieblik met bakpapier klaar. Laat de chocolade al roerend smelten en voeg, wanneer de chocolade volledig gesmolten is, de pepernoten en koekkruiden toe. Spatel de fudge in het brownieblik en decoreer met wat pepernoten. Zet voor enkele uren in de koelkast en snij het in blokjes.

Geniet ervan!

print recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *