BlogVegetarisch

Vegetarische groentencurry

Vegetarische groentencurry

door Marleen 
Ik hou enorm van een heerlijke curry, echter vind ik ze vaak te pittig. Maar deze niet! Deze groentencurry is fluweelzacht van smaak met heerlijke groenten!

Wat heb je nodig? (2 porties)
150 gram pandanrijst
1 el groene currypasta
200 ml kokosmelk
1 el vissaus
2 el verse erwten (diepvries kan ook)
50 gram sperziebonen
1 winterpeen
50 gram kleine broccoliroosjes
handje pinda's

Wat moet je doen?
Kook de rijst volgens de verpakking. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze, snij de winterpeen in kleine stukjes. Verwarm ondertussen 1 el (wok)olie in een kleine koekenpan en verwarm de currypasta, vissaus en kokosmelk ongeveer 3 minuten. Voeg de erwten, sperziebonen, broccoli en wortelstukjes toe en laat ongeveer 10 minuten sudderen tot de groenten beetgaar zijn. 
Verdeel de rijst over twee borden, schep de curry erover en maak af met wat pinda's.

Geniet ervan!

print recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *